Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17890
Назва: Форми взаємодії викладача і студентів у процесі вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням
Автори: Кирикилиця, Валентина Василівна
Бібліографічний опис: Кирикилиця, В. (2019). Форми взаємодії викладача і студентів у процесі вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням. Проблеми освіти: збірник наукових праць (93), сс. 33-48.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 30-чер-2020
Видавництво: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»
Теми: форми взаємодії
іноземна мова за професійним спрямуванням
колективне навчання
діалог
полілог
творча співпраця
індивідуальна робота
Короткий огляд (реферат): У статті визначено найбільш дієві форми взаємодії викладача і студентів в умовах колективної навчальної діяльності. Особливу увагу приділено практичній реалізації таких форм взаємодії викладача і студентів як діалог, полілог, творча співпраця, індивідуальна робота, які сприяють розвитку активності, творчості, самостійності, культури дискусії студентів. Акцентується увага на важливості застосування цих форм у процесі вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням, оскільки це допоможе озброїти майбутніх спеціалістів не лише сумою фундаментальних теоретичних знань, а й умінням практично застосовувати ці знання на практиці. В перспективах подальших досліджень лежить практична перевірка вибору найбільш раціональних форм взаємодії викладача і студентів для кожної навчальної ситуації і пошук їх вдалого поєднання з різними методами і засобами навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17890
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kyrykyl.pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.