Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17885
Назва: Виробнича практика з економіки та організації торгівлі
Автори: Полінкевич, Оксана Миколаївна
Громко, Лілія Сергіївна
Бібліографічний опис: Полінкевич О. М. Громко Л. С. Виробнича практика з економіки та організації торгівлі . Луцьк: СНУ імені Лесі Українки, 2020. 32 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 30-чер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: виробнича практика
scientific research
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до написання звіту про проходження виробничої практики з економіки та організації торгівлі для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньопрофесійної програми «Економіка підприємства». Методичні вказівки до написання звіту про проходження виробничої практики з економіки та організації торгівлі містять мету та завдання практики та питання, які повинен опанувати студент за конкретними даними суб’єкта господарювання, на якому він проходить практику; коротку характеристику змісту та структури звіту з практики і вимоги до його оформлення.
Опис: Рекомендовано студентам 1 курсу (м/с) денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17885
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка _Виробн практ ЕОТ .pdf823,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.