Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17755
Назва: Розвиток технологій проведення опитування з математичних дисциплін в контексті дистанційного навчання
Автори: Мамчич, Тетяна Іванівна
Ройко, Лариса Леонідівна
Мамчич, Іван Ярославович
Бібліографічний опис: Мамчич Т. І. Розвиток технологій проведення опитування з математичних дисциплін в контексті дистанційного навчання / Т. І. Мамчич, Л. Л. Ройко, І. Я. Мамчич // Інформаційні технології в освіті, науці і техніці (ІТОНТ-2020): тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції (Черкаси, 21-23 травня 2020 р. ) . – Черкаси, 2020. – С. 163-164.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 2-чер-2020
Видавництво: Черкаський державний технологічний університет
Теми: засоби навчання
математика
база шаблонів
генерування задач
дистанційна освіта
Короткий огляд (реферат): Дослідження стосується розробки та використання засобів навчання математиці у системі вищої освіти. Наводиться досвід створення інформаційної технології, яка включає розробку бази даних завдань та методологію її застосування для дистанційної перевірки якості знань студентів з окремих розділів вищої математики з урахуванням умов дистанційного навчання. Дана публікація охоплює теми математичного аналізу на рівні нематематичних факультетів. Пропонується формування набору завдань здійснювати шляхом генерування різних задач з типового шаблону за допомогою параметрів. Наповнення бази даних типових шаблонів потребує математичного забезпечення у вигляді розв'язання обернених задач різного рівня складності. У доповіді наводяться приклади типових шаблонів та обгрунтування математичних аспектів проблеми. Дане дослідження проводиться у рамках проекту з розробки інформаційних технологій за підтримки навчання у галузі математики та інформаційних систем Центром науки про дані Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17755
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rojko_mamchych.pdf997,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.