Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17599
Назва: Композиція та постановка народно-сценічного танцю : програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович
Бібліографічний опис: Дужич-Ніколайчук В. І. Композиція та постановка народно-сценічного танцю : програма вибіркової навчальної дисципліни / В. І. Дужич-Ніколайчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки , кафедра культурології та хореографічного мистецтва. - Луцьк. - 2019. - 26 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 30-кві-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Фахова підготовка спеціаліста-хореографа є складним процесом, що вимагає не лише досконалого оволодіння основами танцювального мистецтва та формування виконавських навичок, але й інтелектуального і загальнокультурного розвитку особистості, здатної вільно і самостійно мислити та діяти. Синтетичний характер діяльності спеціаліста хореознавчого профілю ставить вимоги цілісності, єдності, професійної спрямованості культурологічних та освітянських компонентів його підготовки. У зв'язку з цим у науковій організації навчального процесу особливого значення набуває комплекс дисциплін, що впливають на формування особистості в професійно-мистецькому, культурологічному, соціально-педагогічному аспектах.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Композиція та постановка народно-сценічного танцю» підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія», за освітньої програмою «Хореографія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17599
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_duzhych.pdf430,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.