Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17597
Назва: Композиція та постановка сучасного бального танцю : методичні рекомендації
Автори: Кашевський, Олександр Васильович
Бібліографічний опис: Кашевський О. В. Композиція та постановка сучасного бального танцю : методичні рекомендації / О. В. Кашевський ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки , кафедра культурології та хореографічного мистецтва . – Луцьк : Надстир’я, 2018. – 20 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 30-кві-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Композиція та постановка сучасного бального танцю» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо вивчення основних теоре¬тичних положень і понять зі сфери сучасної бальної хореографії та у засвоєнні практичних навичок фахового виконання танців, які входять до конкурсних програм. Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану підготовки бакалавра 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія», за освітньою програмою Хореографія. Рекомендовано студентам та викладачам мистецьких навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17597
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Composition_production.pdf538,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.