Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17324
Назва: Науково-дослідна діяльність як інноваційна технологія професійної підготовки педагога
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Бібліографічний опис: Мельник І. Науково-дослідна діяльність як інноваційна технологія професійної підготовки педагога . Актуальні проблеми педагогічної освіти:європейський і національний вимір: Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (28-29 травня 2019року) [Текст]/ за заг.ред А.В.Лякішевої. Луцьк:ПП Іванюк В.П., 2019. С.173 - 175.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 2-кві-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: науково-дослідна робота
інноваційна діяльність педагога
педагогічний процес
творчість педагога
Короткий огляд (реферат): Відомо, що наука – це форма відображення дійсності. Як у кожної форми в неї є зміст. Спробуємо визначити цей зміст стосовно освітнього процесу. Якщо педагог (викладач) ставить перед собою мету – навчити студента методам, принципам, формам і способам наукового дослідження, основам професійних знань і наукового пізнання, дати можливість самореалізуватися через вирішення завдань наукового характеру в його науковій темі – то така діяльність є науково-дослідницькою. При цьому в підсумку отримується науково-дослідна робота з безумовною науковою цінністю. Зазначимо, що шлях спільного на правах партнерства, пошуку педагога –наукового керівника й студента проходили за кількома моделями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17324
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MelnykI_tezykohf.pdf225,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.