Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17315
Title: Інформаційні системи і технології у фінансах
Authors: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Bibliographic description (Ukraine): Тоцька О. Л. Інформаційні системи і технології у фінансах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. Луцьк: Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2014. 340 с. - (Серія «Посібники та підручники СНУ імені Лесі Українки»)
Issue Date: 2014
Date of entry: 27-Mar-2020
Publisher: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Keywords: інформаційні системи
технології
фінанси
Series/Report no.: Посібники та підручники СНУ імені Лесі Українки;
Abstract: У посібнику вміщено теоретичні й практичні матеріали для вивчення курсу «Інформаційні системи і технології у фінансах». Для викладачів, студентів ВНЗ, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму підготовки «Фінанси і кредит».
Description: У посібнику наведено планування лекційних і практичних занять курсу; зміст лекційних занять курсу; текст лекцій; опис виконання практичних робіт; методичні вказівки до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання. До усіх тем лекцій сформовано запитання та завдання, подано рекомендовану літературу. Посібник також містить термінологічний словник для кращого розуміння студентами термінів, з якими вони зіткнуться при вивченні дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах». У посібнику подано такі теми: 1. Дані та операції над ними. 2. Характеристика автоматизованих систем. 3. Система електронних платежів Національного банку України. 4. Система електронної пошти Національного банку України. 5. Особливості автоматизованого оброблення внутрішньобанківської інформації. 6. Міжнародна електронна мережа міждержавних розрахунків SWIFT. 7. Інформаційно-телекомунікаційна система «Фінанси». 8. Автоматизація оброблення інформації в податковій сфері України. 9. Автоматизована інформаційна система Державної казначейської служби України. 10. Автоматизація оброблення інформації у страховій сфері. 11. Автоматизація управління фінансами в бюджетних установах. 12. Автоматизація управління фінансами підприємств і комерційних структур. 13. Інформатизація фінансового ринку.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17315
ISBN: 978-966-600-493-5 (серія)
978-966-600-677-9
Content type: Handbook
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cover.jpgОбкладинка книги5,65 MBJPEGView/Open
book 11.pdfПосібник5,9 MBAdobe PDFView/Open
album pages.pdfАльбомні сторінки1,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.