Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіцела, Є.-
dc.date.accessioned2020-03-22T08:39:22Z-
dc.date.available2020-03-22T08:39:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationІнноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (25 жовтня 2018 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. - Луцьк, 2018. - С. 63-65uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262-
dc.description.abstractДосліджено проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесуuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectорганізаційні форми господарюванняuk_UK
dc.titleПроблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесуuk_UK
dc.title.alternativeProblems of choosing the organizational form of management of the subjects of the restaurant businessuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
Розташовується у зібраннях:Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kitsela 63-65.pdfKitsela474,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.