Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262
Title: Проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу
Other Titles: Problems of choosing the organizational form of management of the subjects of the restaurant business
Authors: Кіцела, Є.
Bibliographic description (Ukraine): Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (25 жовтня 2018 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. - Луцьк, 2018. - С. 63-65
Issue Date: 2018
Date of entry: 22-Mar-2020
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: ресторанне господарство
організаційні форми господарювання
Abstract: Досліджено проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства (2018)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kitsela 63-65.pdfKitsela474,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.