Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262| Title: | Проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу |
| Other Titles: | Problems of choosing the organizational form of management of the subjects of the restaurant business |
| Authors: | Кіцела, Є. |
| Bibliographic description (Ukraine): | Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (25 жовтня 2018 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. - Луцьк, 2018. - С. 63-65 |
| Issue Date: | 2018 |
| Date of entry: | 22-Mar-2020 |
| Publisher: | Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки |
| Keywords: | ресторанне господарство організаційні форми господарювання |
| Abstract: | Досліджено проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу |
| URI: | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства (2018) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kitsela 63-65.pdf | Kitsela | 474,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.