Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262
Назва: Проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу
Інші назви: Problems of choosing the organizational form of management of the subjects of the restaurant business
Автори: Кіцела, Є.
Бібліографічний опис: Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (25 жовтня 2018 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. - Луцьк, 2018. - С. 63-65
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 22-бер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: ресторанне господарство
організаційні форми господарювання
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблеми вибору організаційної форми господарювання суб’єктів ресторанного бізнесу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17262
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Інноваційний розвиток та безпека підприємства в умовах неоіндустріального суспільства (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kitsela 63-65.pdfKitsela474,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.