Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17203
Назва: Сімейне консультування та терапія
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Сімейне консультування та терапія : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, освітньої програми Практична психологія / М. І. Мушкевич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2020. - 13 с.
Дата публікації: лют-2020
Дата внесення: 4-бер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: сімейна психотерапія
психотерапевтичний вплив
психологічне консультування
сімейні конфлікти
кризова ситуація
шлюбні стосунки
Короткий огляд (реферат): Курс «Сімейне консультування та терапія» є вибірковою дисципліною циклу навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки фахівців-психологів. Метою викладання навчальної дисципліни «Сімейне консультування та терапія» є ознайомлення студентів з широким колом теоретико-методологічних питань сімейного консультування та терапії, формування системи наукових знань в галузі теорії і практики напрямків сімейного консультування та терапії, оволодіння категоріальним апаратом психології консультування на базі ґрунтовного знайомства з основною психологічною літературою, формування вмінь та навиків проведення консультативного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17203
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сім_консульт_терапія.pdf391,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.