Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17202
Назва: Цивільний захист та охорона праці в галузі
Автори: Коширець, Віктор Васильович
Бібліографічний опис: Коширець В. В. Цивільний захист та охорона праці в галузі : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 19 Архітектура та будівництво, 1401 Сфера обслуговування спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, освітньо-професійної програми Геодезія та землеустрій / В. В. Коширець ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2020. - 16 с.
Дата публікації: лют-2020
Дата внесення: 4-бер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: цивільний захист
охорона праці
надзвичайна ситуація
об'єкт господарювання
виробнича санітарія
гігієна праці
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни «Цивільний захист та охорона праці в галузі» є система правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я і працездатності у конкретних умовах галузевих процесів трудової діяльності. Метою вивчення дисципліни є формування у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері цивільного захисту (ЦЗ), з урахуванням особливостей майбутньої професійної діяльності випускників, а також досягнень науково-технічного прогресу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17202
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цивільний захист та охорона праці в галузі.pdf333,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.