Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17198
Назва: Основи пошукової оптимізації і технології та сервіси веб-аналітики: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Павленко, Юлія Степанівна
Бібліографічний опис: Павленко Ю. С. Основи пошукової оптимізації і технології та сервіси веб-аналітики: програма вибіркової навчальної дисципліни / Ю. С. Павленко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра прикладної математики та інформатики . - Луцьк, 2019. - 13 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 4-бер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: пошукова оптимізація
веб-аналітика
Короткий огляд (реферат): Дисципліна належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін освітнього ступеня «бакалавр» спеціалізації «Веб-технології та інформаційний аналіз». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методи здійснення вебаналітики та пошукової оптимізації, аспекти використання даних засобів для успішного просування сайту та використання його у прикладних сферах діяльності організацій.
Опис: Програма навчальної дисципліни "Основи пошукової оптимізації і технології та сервіси веб-аналітики" підготовки бакалавра галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», за освітньою програмою «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»; галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта», за освітньою програмою «Інформатика».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17198
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opo_pavlenko.pdf267,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.