Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17193
Title: Організація та обробка електронної інформації : програма нормативної навчальної дисципліни
Authors: Антонюк, Богдан Пентрович
Bibliographic description (Ukraine): Антонюк Б. П. Організація та обробка електронної інформації : програма нормативної навчальної дисципліни / Б. П. Антонюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра прикладної математики та інформатики . - Луцьк, 2020. - 8 с.
Issue Date: 2019
Date of entry: 4-Mar-2020
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: обробка електронної інформації
Електронні дані
інформація
кодування
OpenOffice
MSOffice
Abstract: Дисципліна «організація та обробка електронної інформації» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і є базовою для вивчення наступних дисциплін: «Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи», «Обробка зображень, мультимедія та комп’ютерна графіка», «Системне програмування та операційні системи», «Програмування та підтримка веб-застосувань», «Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій», «Технології інформаційного менеджменту».
Description: Програма навчальної дисципліни “Організація та обробка електронної інформації” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладнаматематика.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17193
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
antoniuk_ooei.pdf363,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.