Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17193
Назва: Організація та обробка електронної інформації : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Антонюк, Богдан Пентрович
Бібліографічний опис: Антонюк Б. П. Організація та обробка електронної інформації : програма нормативної навчальної дисципліни / Б. П. Антонюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра прикладної математики та інформатики . - Луцьк, 2020. - 8 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 4-бер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: обробка електронної інформації
Електронні дані
інформація
кодування
OpenOffice
MSOffice
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «організація та обробка електронної інформації» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і є базовою для вивчення наступних дисциплін: «Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи», «Обробка зображень, мультимедія та комп’ютерна графіка», «Системне програмування та операційні системи», «Програмування та підтримка веб-застосувань», «Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій», «Технології інформаційного менеджменту».
Опис: Програма навчальної дисципліни “Організація та обробка електронної інформації” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладнаматематика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17193
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
antoniuk_ooei.pdf363,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.