Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17173
Назва: Паразитологія
Автори: Сухомлін, Катерина Борисівна
Зінченко, Олександр Павлович
Бібліографічний опис: Паразитологія : конспект лекцій / уклад. К. Б. Сухомлін, О. П. Зінченко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Біологічний факультет, Кафедра зоології. – Луцьк : Медіа, 2020. – 96 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 28-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: паразитологія
конспект лекцій
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання вміщує конспект 18 лекцій з курсу «Паразитологія», передбачених передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія» за освітніми програмами «Біологія», «Лабораторна діагностика», та галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія)» за освітніми програмами «Біологія та здоров'я людини», «Природничі науки». Зміст лекцій і структура курсу відповідає традиційній програмі з паразитології для біологічних факультетів університетів. У лекціях подано вступ до паразитології з характеристикою паразитизму як біологічного явища, визначенням його місця у тваринному світі, а також місця паразитології у системі біологічних наук. Розглядається становлення паразитичного способу життя та еволюція паразитів, головні типи їх життєвих циклів. Видання є посібником із загальної паразитології для студентів біологічних факультетів університетів та ветеринарних і медичних вищих навчальних закладів До кожної лекції наведена тема, питання для обговорення, питання для контролю знань, наприкінці розміщено список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17173
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Консп_лекц_Паразитол_2020_.pdf748,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.