Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17157
Назва: Теорія та практика психологічного супроводу
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Теорія та практика психологічного супроводу : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія освітньої програми Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) / М. І. Мушкевич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2020. - 13 с.
Дата публікації: лют-2020
Дата внесення: 26-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологічний супровід
психологічне консультування
психологічна терапія
психологічна підтримка
психологічна реабілітація
психологічний супровід сім’ї як системи
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна "Теорія та практика психологічного супроводу" спрямована на поповнення теоретичних знань студентів щодо таких специфічних особливостей роботи супроводу як психодіагностика, психоедукація, психоконсультування та психотерапія. Особлива увага і детальний аналіз приділяється психологічним особливостям і механізмам розвитку кризових ситуацій у сім’ї, конструктивному погляду на кризу як можливість окремої людини пізнати себе та інших, вийти на якісно новий рівень усвідомлення свого сімейного життя. Метою дисципліни є розширення загальної теоретичної підготовки студентів а також формування у них практичного бачення своєї професійної діяльності у сфері психологічного супроводу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17157
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теорія та практика психологічного супроводу.pdf374,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.