Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17150
Назва: Психологія здоров’я та ортобіозу особистості
Автори: Хлівна, Олександра Миколаївна
Бібліографічний опис: Хлівна О. М. Психологія здоров’я та ортобіозу особистості : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки студентів ОС Магістр галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, Спеціальність 053 Психологія, Практична психологія ; Освітня програма Психологія, Психологічне консультування та психотерапія / О. М. Хлівна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2020. - 15 с.
Дата публікації: лют-2020
Дата внесення: 26-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Психологія здоров’я та ортобіоз
здоровий спосіб життя
здорова особистість
соціальне здоров’я
превентивні концепції
саногенний потенціал особистості
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є організація продуктивного способу життя людини як цілісної системи в поєднанні здорового способу буття в особистісному, емоційному й соціальному аспектах. Метою оволодіння навчальною дисципліною «Психологія здоров’я та ортобіозу особистості» є теоретична і практична підготовка практичних психологів до роботи у напрямку: формування здорового способу життя дітей, молоді та осіб старшого віку; психопрофілактика відхилень та дисгармоній у розвитку особистості; забезпечення здорового психічного розвитку особистості; підготовка до життєздійснення особистості та організація раціонального способу життя особистості в похилому віці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17150
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія здоров'я та ортобізу особистості.pdf504 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.