Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16907
Назва: Фізична географія України
Автори: Нетробчук, Ірина Марківна
Бібліографічний опис: Нетробчук І. М. Фізична географія України : методичні рекомендації до самостійної роботи / І. М. Нетробчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Географічний факультет, Кафедра фізичної географії. – Луцьк : Вежа–Друк, 2019. – 32 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 13-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: природна область
гідрографія
орографія
природно-територіальний комплекс
корисні копалини
Короткий огляд (реферат): Для успішного вивчення курсу «Фізична географія України» студентам географічного факультету необхідно оволодіти географічною номенклатурою, яка включає в себе назви елементів берегової лінії, орографічні, гідрографічні елементи. Для оптимізації навчального процесу автором складено перелік географічної номенклатури для нанесення на контурну карту, перелік тем для самостійного вивчення, а також сформульовано питання для поточного і підсумкового контролю. Крім того, подано приклади тестових завдань для успішного закріплення вивченого матеріалу і написання модульної контрольної роботи. Виконання поставлених завдань дасть змогу студентам глибше засвоїти лекційний матеріал, сформувати цілісне уявлення про взаємопроникнення і взаємодію природних компонентів природно-територіальних й природно-аквальних комплексів України. Подано завдання для самостійної роботи студента: перелік географічних назв природних обєктів території України; тематика на самопідготовку; приклади тестових завдань, а також питання для поточного і підсумкового самоконтролю та перевірки знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16907
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fiz_heohraf_Ukr_do samost_rob.pdf416,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.