Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16826
Назва: Особливості мозкових процесів під час виконання мануальних рухів у відповідь на сенсорні сигнали в осіб із високою і низькою альфа-частотою.
Автори: Моренко, Алевтина Григорівна
Бібліографічний опис: Моренко А. Г. Особливості мозкових процесів під час виконання мануальних рухів у відповідь на сенсорні сигнали в осіб із високою і низькою αльфа-частотою : монографія / А. Г. Моренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2014. – 216 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 10-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: мануальні рухи
мозкові процеси
електрична активність
кора головного мозку
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено результати комплексного дослідження функціону-вання мозку та дистальних м’язів руки в осіб із переважанням у фоновій ЕЕГ високо- або низькочастотного альфа-діапазону під час сприйняття сенсорних стимулів і здійснення звичних мануальних рухів. Важливим є врахування кінцевого результату діяльності – психодинамічних властивостей нервових процесів.
Опис: Монографія грунтується на результатах виконання наукового проекту за кошти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: «Нейрофізіологічні механізми і системна організація сенсомоторної діяльності людини (віковий і статевий аспекти)», № 0111U002143, 2011- 2013 рр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16826
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_monograf.pdf14,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.