Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16670
Назва: Історична музеологія
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Історична музеологія : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 027 «Музеєзнавство. Пам’яткознавство» за освітньо-професійною програмою «Музеєзнавство. Пам’яткознавство. Культурний туризм» / В. В. Надольська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2019. - 21 c.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 3-січ-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: музейна сфера
домузейна епоха
протомузейна епоха
музей
музейні зібрання
колекціонування
музейна спеціалізація
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Історична музеологія» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 027 «Музеєзнавство. Пам’яткознавство», освітньою програмою «Музеєзнавство. Пам’яткознавство. Культурний туризм». Вона спрямована на: вивчення студентами процесів формування і розвитку музеального феномену, його сучасних форм; якнайширшого їх ознайомлення з проблемами, що вивчає історична музеологія; з’ясування етапів формування музею як соціокультурного інституту, особливостей його функціонування в різних політичних і соціально-економічних умовах; оволодіння методикою історико-музеологічних досліджень, методологією систематики і типології, аналізу досліджуваних наукою культурних процесів і явищ для їх результативного та кваліфікованого самостійного практичного використання у гуманітаристиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16670
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історична музеологія.pdf5,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.