Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16666
Назва: Інтернет-технології та ресурси
Автори: Кирилов, Михайло Анатолійович
Бібліографічний опис: Кирилов М. А. Інтернет-технології та ресурси : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» та спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» / М. А. Кирилов ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2019. - 18 c.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 3-січ-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: технології Internet
стандарти мереж
мережеві протоколи
веб-сервери
системи управління контентом
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Інтернет-технології та ресурси» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» та спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» і спрямована на вивчення студентами основ мережевих та комунікаційних технологій; концепцій побудови, типів та принципів функціонування глобальних та локальних комп'ютерних мереж; апаратних та програмних засобів глобальних та локальних комп'ютерних мереж; технологій глобальних та локальних комп'ютерних мереж; технологій пошуку інформації у мережі Internet; технологій створення Web-сторінок та сайтів з використанням сучасних інструментальних програмних засобів.. Мета навчальної дисципліни: формування системи спеціальних знань і навичок володіння сучасними мережевими технологіями та їх практичним використанням для пошуку, обробки і аналізу даних; ознайомлення зі структурою Internet, протоколами обміну даними, пошуковими системами, а також створення HTML сторінок, організаційними, технічними, програмними та іншими методами і засобами створення WEB сайтів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16666
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інтернет-технології та ресурси.pdf5,26 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.