Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16664
Назва: Атрибуція та експертиза пам’яток науки і техніки
Автори: Дмитренко, Алла Адамівна
Бібліографічний опис: Дмитренко А. А. Атрибуція та експертиза пам’яток науки і техніки : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів «027 Музеєзнавство, пам'яткознавство», освітньої програми (спеціалізації) «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм» / А. А. Дмитренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 23 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 3-січ-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: атрибуція
суб’єкти та об’єкти експертизи
експертиза об’єктів культурної спадщини
методи експертизи та експресаналізу
методики експертизи культурних цінностей,
типологія об’єктів науки і техніки
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Атрибуція та експертиза пам’яток науки та техніки» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на вивчення студентами особливостей атрибуції пам’яток науки і техніки; виокремлення основних атрибутивних ознак рухомих та нерухомих пам’яток, які розкривають різні етапи історії науки та техніки, а також пам’ятки, які документують творчу діяльність вчених, інженерів, майстрів і винахідників чи пов’язані з їх іменами; засвоєння основних завдань, принципів, прийомів і методів, суб’єктів та об’єктів атрибуції та експертизи пам’яток науки і техніки та порядку їх проведення. Звертається увага на оволодіння основними методиками експертизи пам’яток, складання наукових уніфікованих паспортів та написання експертних висновків на пам’ятки науки і техніки. Мета навчальної дисципліни: підготовка майбутніх музейних працівників до оволодіння основними методами атрибуції пам’яток науки та техніки та методиками їх експертизи; отримання студентами теоретично-методологічної системи знань і засвоєння практичних навичок, пов’язаних з роботою по атрибуції та експертизі різних груп пам’яток науки та техніки; засвоєння студентами основних принципів, прийомів і методів роботи, пов’язаних з атрибуцією та експертизою пам’яток науки та техніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16664
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Атрибуція та експертиза пам'яток науки і техніки.pdf5,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.