Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16629
Назва: Міжнародна конкурентоспроможність
Автори: Корнелюк, Ольга Антонівна
Бібліографічний опис: Корнелюк О. А. Міжнародна конкурентоспроможність : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» / О. А. Корнелюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. - Луцьк, 2019. – 12 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 21-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: структура міжнародної конкурентоспроможності
міжнародна конкурентоспроможність національної економіки
конкурентоспроможність товару
міжнародна конкурентоспроможність підприємства
методологія оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємства
управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна покликана ознайомити студентів з основами міжнародної конкурентоспроможності та є теоретичною і практичною основою знань та вмінь, що формують профіль фахівця в галузі міжнародних економічних відносин. Програмою дисципліни «Міжнародна конкурентоспроможність» передбачено вивчення природи і закономірностей розвитку конкуренції у світогосподарському просторі, виявлення факторів міжнародної конкурентоспроможності, дослідження сутності міжнародної конкурентоспроможності в глобальному вимірі а також на рівні підприємств, галузей, регіонів та національних економік. Доцільність вивчення дисципліни обумовлена потребою розуміння сутності міжнародної конкурентоспроможності, формування навичок стратегічного планування конкурентоспроможності на світовому ринку, оцінювання його ефективності, набуття вмінь прийняття ефективних управлінських рішень. Набуті знання та вміння можуть бути використані у практичній діяльності та є необхідними для формування висококваліфікованого фахівця у сфері міжнародних економічних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16629
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+4_Korneliuk_Мiжн_конк.pdf482,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.