Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1661
Назва: Географія Волині
Автори: Ничипорук, Світлана Анатоліївна
Павловська, Тетяна Сергіївна
Бібліографічний опис: Географія Волині [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека ; уклад. С. А. Ничипорук ; упоряд. Т. С. Павловська. - Луцьк, 2013. - 531 назва.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 25-лип-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
ББК: 26.9(4УКР-4ВОЛ)я1
Теми: бібліографічні видання
географія Волині
Короткий огляд (реферат): Подано бібліографічну інформацію про природні умови Волині, її природно-ресурсний потенціалі, населення та господарство. Підбір літератури завершено у квітні 2013 р.
Опис: Бібліографічний покажчик складений на замовлення географічного факультету на допомогу в навчальному процесі та в науковій роботі. Його мета – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з курсу "Географія Волині", який викладається у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (Географічний факультет). Бібліографічний покажчик включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1661
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gegraf volyn.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.