Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16580
Назва: Основи психології
Автори: Мудрак, Ігор Аркадійович
Бібліографічний опис: Мудрак І. А. Основи психології : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми (спеціалізації) Організатор освітньо-педагогічної діяльності в соціумі, соціальний педагог, педагог-організатор / І. А. Мудрак, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2019. - 10 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 5-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологія
психіка
психічні процеси
особистість
діяльність
спілкування
Короткий огляд (реферат): Розкриття основних фундаментальних положень та закономірностей психологічної науки, а також озброєння студентів міцними теоретичними знаннями з психології, допоможуть їм сформувати адекватну поведінку у відповідності до умов професійної діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів різних спеціальностей з питань: предмету загальної психології як закономірностей розвитку і виявлення психічних явищ у житті та їх механізмів; гуманізації суспільних відносин, формування у молоді уміння саморозкриватися, цілеспрямовано здійснювати самовиховання, творчо підходити до проблеми сьогодення;оволодіння простішими конкретними методиками психологічного дослідження особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16580
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи психології_соцРоб_Мудрак.pdf396,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.