Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16577
Назва: Психологія особистісної травми та суїцидальних проявів
Автори: Мельник, Антоній Петрович
Бібліографічний опис: Мельник А. П. Психологія особистісної травми та суїцидальних проявів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, за освітньою програмою Практична психологія / А. П. Мельник ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2019. - 15 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 5-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: суїцид
травма
суїцидальна поведінка
корекція суїцидальності
психотерапія
профілактика
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни: ознайомлення студентів із широким колом теоретико-методологічних питань психологі особистісної травми та суїциду, формування системи наукових знань в галузі теорії суїцидальної поведінки, практики психологічного консультування та терапії осіб із суїцидальними намірами, формування вмінь та навичок консультативної роботи та попередження суїцидальних спроб серед населення. Завдання: сформувати у студентів знання з теорії особистісної травми та суїцидальної поведінки, мотивації та факторів, які детермінують суїцидальну спрямованість особистості; понятійний апарат з психології особистісної травми та суїциду на базі ознайомлення з основною психологічною літературою; вміння та навички роботи з діагностичними методиками із суїцидології та інтерпретації отриманих даних для постановки психологічного діагнозу; навички проведення консультування осіб, схильних до суїцидальних намірів у результаті особистісної травми, та опанування студентами методиками та техніками терапії щодо осіб, які здійснили спробу самогубства на період особистісної травми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16577
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія особистісної травми та суїцидальних проявів.pdf347,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.