Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16573
Назва: Клінічна психологія
Автори: Хлівна, Олександра Миколаївна
Бібліографічний опис: Хлівна О. М. Клінічна психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра та бакалавра на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія, за освітньою програмою Психологія, Практична психологія / О. М. Хлівна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2019. - 20 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 5-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: клінічна психологія
медичний психолог
психопрофілактика захворювань
психогенні захворювання
психосоматичні захворювання
психологічний анамнез
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни є вивчення психологічніх аспектів клінічної практики та професійних аспектів роботи медичного психолога. Основними завданнями вивчення дисципліни є: формування у студентів розуміння місця та ролі клінічної психології в розв’язанні практичних та теоретичних проблем охорони здоров’я, психологічної служби в системі медицини; озброєння студентів знаннями теоретико-методологічних підходів до дослідження конкретних медико-психологічних проблем, методів дослідження в клінічній психології, особливостей взаємостосунків лікаря і хворого, функцій та специфіки роботи клінічного психолога в лікувальних закладах; формування навиків психодіагностичного обстеження в умовах клініки, розробки моделей клінічного інтерв’ю, збору даних психологічного аналізу, самостійного використання методів клінічного дослідження відповідно до розв’язуваних проблем, на професійному рівні приймати рішення виходячи з результатів дослідження; сприяння розвиткові професійно-значимих властивостей, творчого відношення до професійної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16573
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клінічна психологія.pdf489,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.