Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16572
Назва: Тренінг психотерапевтичних навичок
Автори: Дучимінська, Тамара Іванівна
Бібліографічний опис: Дучимінська Т. І. Тренінг психотерапевтичних навичок : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, за освітньо-професійною програмою Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) / Т. І. Дучимінська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2019. - 9 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 5-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: пихологічний тренінг
психотерапевтичні техніки
тренінгова робота
тренінгова група
інтерактивна гра
структура тренінгу
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни передбачає ознайомлення студентів з особливостями розробки та проведення психологічного тренінгу з різними категоріями населення, набуття знань та умінь в щодо застосування різних тренінгових методик в залежності від напряму активного соціально-психологічного впливу. Основні завдання навчальної дисципліни: ознайомити студентів із зарубіжним і вітчизняним досвідом щодо проведення різних видів психологічних тренінгів; ознайомити студентів із різними підходами до психологічного тренінгу як активного соціально-психологічного методу впливу на особистість; сформувати у студентів розуміння основних принципів та соціально-психологічних чинників, що впливають на протікання процесів в тренінговій групі; сформувати вміння щодо особливостей керівництва тренінговою групою: основні задачі групового психолога, ролі та стилі ведення групи; озброїти студентів знаннями щодо основних методичних прийомів тренінгової роботи; сформувати вміння щодо психологічних технологій проведення тренінгу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16572
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тренінг психотерапевтичних навичок.pdf298,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.