Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16568
Назва: Патопсихологія дитячого віку
Автори: Фенина, Оксана Ярославівна
Бібліографічний опис: Фенина О. Я. Патопсихологія дитячого віку : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, за освітньо-професійною програмою Практична психологія / О. Я. Фенина ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної та клінічної психології. - Луцьк, 2019. - 13 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 5-гру-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: патопсихологія дитячого віку
психічна норма
психосоматичні, соматопсихічні розлади
порушення пізнавальних процесів
особистісний розвиток
патопсихологічне дослідження
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни: навчити студентів проводити експериментально-психологічне дослідження здорових і психічно хворих дітей у різні вікові періоди їх розвитку та порівнювати його висновки з результатами клініко-психопатологічного обстеження, а також здійснювати психологічну корекцію. Сучасна дитяча патопсихологія має багато напрямків, із своєю теоретико-концептуальною базою та методологічними принципами дослідження. Основні завдання дисципліни: ознайомлення студентів – психологів з порушеннями пізнавальної діяльності, патопсихологією особистості; систематизація основних теоретичних понять та категорій дисципліни; розвиток у студентів вміння робити психологічний аналіз складних ситуацій взаємодії з дітьми, які мають відхилення у психічному розвитку; вивчення питання про співвідношення розвитку і розпаду психіки; навчання діагностичних підходів у дитячій патопсихології і психіатрії; засвоєння даних про стан дитини з психічними відхиленнями, її пізнавальної діяльності, емоційно – вольової сфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16568
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патопсихологія дитячого віку.pdf498,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.