Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16559
Назва: Роль об’єктів природно-заповідного фонду прикордонних ОТГ Волинської області у розвитку екологічного туризму
Автори: Чир, Надія Вікторівна
Чижевська, Лариса Тарасівна
Качаровський, Роман Євгенович
Бібліографічний опис: Чир Н. В., Чижевська Л. Т., Качаровський Р. Є. Роль об’єктів природно-заповідного фонду прикордонних ОТГ Волинської області у розвитку екологічного туризму // Регіон – 2019: стратегія оптимального розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 16–17 жовтня 2019 р.). – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. – С. 271-275.
Дата публікації: 16-жов-2019
Дата внесення: 18-лис-2019
Видавництво: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Теми: Волинська область
природно-заповідний об"єкт
природно-заповідні фонд
заказник
річка Вижівка
парк-пам"ятка садово паркового мистецтва
волинська область
Короткий огляд (реферат): Роль природно-заповідного фонду (ПЗФ) у збереженні природного різноманіття та балансу між природою та людиною величезна, проте не єдина. Ще одним важливим фактором впливу на розвиток сучасного суспільства є потенційні можливості ПЗФ об’єктів у прогресивному функціонуванні туристично-рекреаційної галузі регіону, зокрема Волині [ 5]. В цьому контексті є досить привабливим у багатьох напрямках діяльності роль таких ПЗФ на прикордонних територіях (особливо в рамках існуючого транскордонного об’єднання Єврорегіону «Буг») , зокрема в межах дев’яти утворених об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) на кордоні з Польщею та Білоруссю: Устилузька міська громада у (Володимир-Волинський район), три селищні Любешівська (Любешівський), Заболоттівська (Ратнівський) та Шацька (Шацький) та п’ять сільських – Поромівська і Литовезька (Іваничівський), Рівненська, Вишнівська (Любомльський), Самарівська (Ратнівський).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16559
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Збірник конф.Регіон-2019 Витяг.pdf389,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.