Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16553
Назва: Кон’юнктура світового товарного ринку та ринку послуг
Автори: Корнелюк, Ольга Антонівна
Бібліографічний опис: Корнелюк О. А. Кон’юнктура світового товарного ринку та ринку послуг : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / О. А. Корнелюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. - Луцьк, 2019. – 24 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 18-лис-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: основи міжнародних кон'юнктурних досліджень
система кон'юнктурних показників
характеристика товарного ринку
світовий ринок послуг
економічне прогнозування
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна покликана ознайомити студентів з основами теорії та практики дослідження кон’юнктури, визначення поточного стану, тенденцій та перспектив розвитку світового товарного ринку на основі застосування неформалізованих та формалізованих методів, економетричних моделей прогнозування ринкової кон’юнктури. Програмою дисципліни передбачено системний підхід до оволодіння методологічним інструментарієм у галузі кон’юнктурних досліджень, вивчення кон’юнктури основних ринків товарів та послуг світової економіки. Доцільність вивчення дисципліни обумовлена потребою розуміння сутності міжнародної економічної кон’юнктури, факторів впливу на неї та методів аналізу тенденцій та прогнозування кон’юнктури світового товарного ринку та ринку послуг, розуміння алгоритму проведення системної оцінки ринкової кон’юнктури на основі використання інформаційних матеріалів профільних організацій. Набуті знання та вміння можуть бути використані у практичній діяльності та є необхідними для формування висококваліфікованого фахівця у сфері міжнародних економічних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16553
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+2_Korneliuk_Кон_СТР.pdf506,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.