Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16477
Назва: Методологія та організація наукових досліджень (галузі знань: 05 - соціальні та поведінкові науки, 07 - управління та адміністрування)
Автори: Ліпич, Любов Григорівна
Бортнік, Світлана Миколаївна
Волинець, Ірина Григорівна
Грицюк, Наталія Олександрівна
Громко, Лілія Сергіївна
Данилюк, Тетяна Іллівна
Лялюк, Алла Миколаївна
Мохнюк, Анна Миколаївна
Полінкевич, Оксана Миколаївна
Сак, Тетяна Василівна
Скорук, Олена Володимирівна
Хілуха, Оксана Анатоліївна
Шостак, Людмила Василівна
Ющишина, Лариса Олексіївна
Бібліографічний опис: Методологія та організація наукових досліджень (галузі знань: 05 - соціальні та поведінкові науки, 07 - управління та адміністрування) : навч. посіб. / Л. Г. Ліпич, С. М. Бортнік, І. Г. Волинець та ін.; за заг. ред. Л. Г. Ліпич. - Луцьк : Вежа-Друк, 2018. - 220 с.
Методологія та організація наукових досліджень (галузі знань: 05 – соціальні та поведінкові науки, 07 – управління та адміністрування) [Текст] : навч. посіб. / Л. Г. Ліпич, С. М. Бортнік, І. Г. Волинець та ін. ; за заг. ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Вежа-Друк, 2018. – 220 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 28-жов-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методологія
наукові дослідження
соціальні та поведінкові науки
управління та адміністрування
галузь знань
економіка
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто роль і місце науки в еволюції суспільства, закономірності розвитку науки, організацію та шляхи забезпечення наукових досліджень. Задання для індивідуальної й практичної роботи, наведена рекомендована літертура сприятимуть глибшому засвоєнню студентами ґрунтовних знань, будуть корисними для самостійного поглибленого вивчення дисципліни. Посібник призначений для студентів галузі знань: 05 - соціальні та поведінкові науки, 07 - управління та адміністрування, аспірантів, здобувачів, докторантів, викладачів і всіх тих, хто займається науковою діяльністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16477
ISBN: 978-966-940-125-5
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MOND_2018_posibnyk.pdfНавчальний посібник Методологія та організація наукових досліджень2,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.