Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16476
Назва: Інтелектуальна власність
Автори: Бояр, Андрій Олексійович
Бібліографічний опис: Бояр А. О. Інтелектуальна власність : монографія. – Луцьк : РВВ “Вежа” Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. – 164 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 28-жов-2019
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: інтелектуальна власність
інтелект
власність
право
патент
винахід
Короткий огляд (реферат): У книзі аналізується поняття інтелектуальної власності та його спів¬відно-шення з рядом суміжних категорій, значення інтелектуальної власності для суспільства й історичні аспекти формування її правової охорони. Акценту-ється увага на базових принципах, суб’єктах та об’єктах, законодавчому й інсти¬туційному забезпеченні функціонування системи охорони прав інтелектуальної власності в Україні. Розглядаються порядок та особливості правової охорони різних категорій об’єктів права інтелектуальної власності. Особлива увага приділяється механізмам комерціалізації і захисту прав інтелектуальної власності. Для науковців, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів, які вивчають курс “Інтелектуальна власність”, а також для всіх тих, кого цікавлять механізми охорони прав інтелектуальної власності й можливості реалізації та захисту цих прав в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16476
ISBN: 978-966-600-305-1
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IP_Monograph_2007.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.