Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16475
Назва: Основи кольорознавства та декоративно-прикладного мистецтва
Автори: Прокопович, Тетяна Анатоліївна
Каленюк, Ольга Миколаївна
Вахрамєєва, Галина Іванівна
Бібліографічний опис: Прокопович Т. А. Основи кольорознавства та декоративно-прикладного мистецтва: навч. посіб. / Т. А. Прокопович, О. М. Каленюк, Г. І. Вахрамєєва . – Луцьк: Поліграфічний центр «Друк Формат», ФПО Покора І. О., 2019. – 91 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 28-жов-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Колір
гармонія
розпис
батик
писанкарство
орнамент
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить основні поняття і фактори, які визначають знання і розуміння кольору та колористики, формує професійне розуміння у стилях та напрямках декоративно-прикладного мистецтва, а саме писанкарства, і розпису тканин. Розкриває історичні витоки художнього розпису тканин у традиційних техніках, та технологічних новацій в контексті сучасних матеріалів. Висвітлює виникнення, розвиток писанкарства, символіку орнаментики та кольору в писанкарстві. Розкриває технологічні особливості виготовлення писанки. Теоретичний матеріал доповнено ілюстративними додатками, які унаочнюють процес та результат роботи. Навчальний посібник призначений для підготовки студентів вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму «Образотворче мистецтво» «Дизайн» і є додатковим інформаційним ресурсом студентам мистецьких закладів, а також художникам-професіоналам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16475
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn_color.pdf3,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.