Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16457
Назва: Загальне землезнавство
Автори: Мельнійчук, Михайло Михайлович
Білецький, Юрій Валентинович
Чабанчук, Валентина Юріївна
Бібліографічний опис: Мельнійчук М. М., Білецький Ю. В., Чабанчук В.Ю. Загальне землезнавство : методичні рекомендації до практичних занять для студентів географічного факультету за спеціальностями 106 «Географія», 103 «Науки про Землю» та 014 «Середня освіта» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Географічний факультет, Кафедра фізичної географії. – Луцьк, 2019. – 190 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 17-жов-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з курсу “Загальне землезнавство” призначені для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями 106 «Географія», 103 «Науки про Землю» та 014 «Середня освіта». Викладені рекомендації з підготовки та проведення практичних занять. В методичних рекомендаціях наведено завдання для проведення практичних робіт. Для кожної роботи визначено тему та мету її проведення, подано теоретичний матеріал у якому міститься інформація необхідна для виконання завдань, що, безумовно, сприятиме розвитку самостійності в роботі студентів при вивченні курсу. Навики, набуті на практичних заняттях, використовуються студентами при проходженні навчальних та виробничих практик, написанні курсових та дипломних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16457
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загальне земл для географів 2019-1.pdf8,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.