Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16410
Назва: Проектування та адміністрування корпоративних мереж : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Булатецький, Віталій Вікторович
Bulatetskyi, Vitalii V.
Булатецька, Леся Віталіївна
Bulatetska, Lesia V.
Бібліографічний опис: Булатецький В. В. Проектування та адміністрування корпоративних мереж : програма нормативної навчальної дисципліни / В. В. Булатецький, Л. В. Булатецька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра прикладної математики та інформатики . - Луцьк , 2019 . - 15 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 7-жов-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Мережа
Сервер
Серверна операційна система
Короткий огляд (реферат): Дисципліна “Проектування та адміністрування корпоративних мереж” належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім рівнем “магістр” циклу навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки. Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні принципи та етапи проектування й адміністрування корпоративних мереж на функціональному, технічному та фізичному рівнях, їх налагодження та тестування; методи та засоби адміністрування спроектованих мереж.
Опис: Програма навчальної дисципліни “Проектування та адміністрування корпоративних мереж” для студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 01 Oсвіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) за освітньою програмою Інформатика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16410
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bulatetskyi_PAKM.pdf312,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.