Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16328
Назва: Соціальна психологія
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Fedotova, Tetiana V.
Бібліографічний опис: Федотова Т. В. Соціальна психологія : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» освітньої програми «Психологія», «Практична психологія» / Т. В. Федотова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки , Факультет психології та соціології, Кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2018. - 24 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 30-вер-2019
Теми: психологія
соціальна психологія
особистість
мала група
велика група
соціалізація
соціально значущі ситуації
стрес
часова перспектива
життєва перспектива
соціальна роль
соціальний статус
рольвий набір
рольова диференціація
соціальна установка
ціннісні орієнтації
спілкування
функції спілкування
комунікативна сторона спілкування
соціально-перцептивна сторона спілкування
інтерактивна сторона спілкування
соціальна перцепція
рефлексія
атракція
каузальна атрибуція
ефекти соціальної перцепції
Короткий огляд (реферат): Видання містить матеріали щодо завдань для самостійної роботи студентів. Для викладачів та студентів факультетів психології. Самостійна робота студента включає додаткову підготовку до практичних та лабораторних занять, поглиблене вивчення окремих тем навчального курсу та опрацювання відповідних матеріалів у періодичних виданнях. Мета занять – формування та розвиток у студентів соціально-психологічного мислення, навичок самостійного вивчення навчальної та наукової літератури. Завданням самостійної роботи є теоретична та практична підготовка студентів із таких питань: вивчення основних категорій, функцій, методології та етапів становлення соціальної психології в Україні та за її межами; соціально-психологічної структури особистості, проблеми соціалізації індивіда, специфіки формування особистості в колективі та поведінки в соціально значущих ситуаціях; оволодіння методами соціально-психологічного вивчення великих і малих соціальних груп, діагностики рівня розвитку групи та характеру міжособистісних стосунків; ознайомлення із соціально-психологічними характеристиками індивіда як суб’єкта соціальних та міжособистісних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16328
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
САмРОБОТА2018-2019.pdf555,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.