Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16293
Назва: Великий співець України (до 250-річчя від дня народження І. П. Котляревського)
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Бібліографічний опис: Великий співець України (до 250-річчя від дня народження І. П. Котляревського) [Електронний ресурс] : рекомендац. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. - Електрон. текст. дані. - Луцьк, 2019. - 131 назва ; імен. покажч.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 18-вер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека
УДК: 821.161.2.09(01)
Теми: бібліографічні видання
Іван Котляревський
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано бібліографічні матеріали про літературну спадщину І. П. Котляревського, особливості художнього мовлення письменника та провідні мотиви та образи в його творчості. Видання налічує 131 позицію бібліографічних записів, що мають суцільну нумерацію. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні фонди Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та інших провідних бібліотек України. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури. Допоміжний іменний покажчик відображає як прізвища авторів публікацій про І. Котляревського, редакторів та упорядників (зі всіх розділів), так і персоналій, тобто осіб, чиї прізвища згадуються в документах. Бібліографічний покажчик розрахований на науковців, Видання налічує 131 позицію бібліографічних записів, що мають суцільну нумерацію. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні фонди Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та інших провідних бібліотек України. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури. Допоміжний іменний покажчик відображає як прізвища авторів публікацій про І. Котляревського, редакторів та упорядників (зі всіх розділів), так і персоналій, тобто осіб, чиї прізвища згадуються в документах. Бібліографічний покажчик розрахований на науковців, викладачів, студентів, а також на всіх, хто цікавиться творчістю видатного українського письменника ХVIII ст.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16293
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kotliarevskii.pdf398,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.