Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16261
Назва: Практика толерантної англомовної комунікації : методичні рекомендації.
Автори: Гордієнко, Юлія Анатоліївна
Гусак, Людмила Євгенівна
Бібліографічний опис: Гусак Л. Є. Практика толерантної англомовної комунікації : методичні рекомендації / Л. Є. Гусак, Ю. А. Гордієнко. – Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 176 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 12-вер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Толерантність є запорукою побудови демократичного суспільства, тому вона повинна усвідомлено формуватись в освітніх закладах різних рівнів як модель взаємовідносин і між окремими людьми, і між народами та країнами. Педагогічна толерантність передбачає здатність та готовність педагога до успішної взаємодії у сфері професійної діяльності, його розуміння, визнання та прийняття суб’єктів освітнього процесу як носіїв інших цінностей, переконань, поглядів і форм поведінки. Навчально-методичне видання складається з 6 розділів, кожен з яких передбачає систему формування педагогічної толерантності майбутнього учителя від загального розуміння досліджуваного явища до конкретних ситуацій його імплементації у навчальному середовищі закладу освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16261
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prakt_tolerant.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.