Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16241
Назва: Тренінг «Навчаємось педагогічної толерантності» : методичні рекомендації
Автори: Гордієнко, Юлія Анатоліївна
Hordiienko, Yuliia A.
Бібліографічний опис: Гордієнко Ю. А. Тренінг «Навчаємось педагогічної толерантності» : методичні рекомендації / Ю. А. Гордієнко ; за ред. Л. Є. Гусак. – Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 60 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 10-вер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: pedagogical tolerance
teacher of foreign languages
Короткий огляд (реферат): Виховання підростаючого покоління у дусі толерантності ефективне, якщо у самих педагогів ця якість є достатньо сформованою, що повинно бути враховано у процесі професійної підготовки майбутніх учителів та у діяльності викладачів ВНЗ. Головною метою тренінгу є ознайомлення викладачів із сутністю педагогічної толерантності, визначення методів та прийомів формування цієї якості у майбутніх учителів, активізація у їхньому мовленні відповідного лексичного матеріалу з даної проблеми. Даний посібник може використовуватись у процесі професійної підготовки студентів педагогічних спеціальностей, на курсах підвищення кваліфікації учителів загальноосвітніх навчальних закладів, адаптований варіант окремих елементів тренінгу доцільно застосовувати під час навчання як молодших школярів, так і учнів підліткового віку з метою підвищення рівня їхньої толерантності.
Опис: Програма тренінгу передбачає короткотривалу підготовку (14 академічних годин), яку розділено на 7 занять. Під час проведення тренінгу використовуються дискусійні, ігрові, демонстраційні та практичні методи. Структура занять залежить від мети та завдань, яких потрібно досягнути, проте наявність наступних складових є обов’язковою: 1) організація початку тренінгу; 2) ознайомлення з його темою та завданнями, мотиваційне забезпечення діяльності учасників; 3) актуалізація опорних знань (розминка); 4) основна частина; 5) підсумки та зворотній зв'язок; 6) оцінювання ефективності діяльності учасників тренінгу та постановка завдань для самостійного опрацювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16241
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trening_tolerantn.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.