Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16229
Назва: Імунологія
Автори: Поручинська, Тетяна Федорівна
Поручинський, Андрій Іванович
Poruchynska, Tetiana F.
Poruchynskyi, Andrii I.
Бібліографічний опис: Імунологія : опорний конспект лекцій / Уклад. Т. Ф. Поручинська, А. І. Поручинський ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, Біологічний факультет, Кафедра фізіології людини і тварин. – Луцьк, 2012. – 168 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 9-вер-2019
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: імунітет
антитіла
антигени
імунодефіцит
Короткий огляд (реферат): До посібника включений теоретичний матеріал з курсу „Імунологія”, який подається на лекційних заняттях, а також теми, що виносяться на самостійне опрацювання студентами. Автори посібника пропонують систему знань і ряд принципів професійного світогляду, включаючи визначення фундаментальних понять, які допоможуть студентові в майбутньому ефективно, творчо та критично сприймати будь-яку конкретну інформацію з імунології. Посібник розрахований на студентів біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, медичних училищ та коледжів. Він також може бути корисний усім, хто цікавиться сучасними відомостями у галузі імунології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16229
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Imunol-posibnyk (2).pdf3,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.