Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15994
Назва: Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Melnyk, Iryna M.
Бібліографічний опис: Мельник І. М. Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра / І. М. Мельник; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогіки. - Луцьк, 2017. - 17 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 6-чер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: загальна педагогіка
дошкільна педагогіка
методика викладання педагогічних дисциплін
форми навчання у ВНЗ
методика самостійної роботи у ВНЗ
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ»” є на сучасному рівні забезпечити методичну підготовку педагогічних кадрів, які володіють теоретичними знаннями та практичними уміннями і навичками, викладання дисциплін педагогічного циклу (загальна педагогіка, дошкільна педагогіка). Основними завданнями вивчення дисципліни “Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ” є вивчення організації і методів навчання педагогічних дисциплін, методики їх викладання у ВНЗ, розкрити досвід їх викладання з використанням активних методів навчання; засвоєння студентами методики проведення занять різного типу, на формування вмінь складати конспекти, використовувати різноманітні прийоми, які б активізували увагу студентів, розвивали мислення, привчали до самостійної роботи.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Загальна та дошкільна педагогіка з методикою викладання у ВНЗ» для студентів за напрямом підготовки магістр, галузь знань 01 Освіта, спеціальністю 012 Дошкільна освіта, освітня програма Дошкільна освіта.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15994
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика маг 2017.pdf388,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.