Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15969
Назва: Контент-аналіз. Історія розвитку і світовий досвід
Автори: Юськів, Богдан Миколайович
Yuskiv, Bohdan M.
Бібліографічний опис: Юськів Б. М. Контент-аналіз. Історія розвитку і світовий досвід : монографія. – Рівне : Перспектива, 2006. – 203 с.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 31-тра-2019
Теми: контент-аналіз
контент-аналіз пропаганди
класичний контент-аналіз
комп’ютеризований контент-аналіз
Text Mining
The General Inquirer
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена проблемам розвитку одного з найпоширеніших методів аналізу масових комунікацій – контент-аналізу. Розглядаються етапи розвитку контент-аналізу, дається характеристика застосування його на кожному етапі, описуються особливості методики та напрями вдосконалення. Особлива увага приділяється комп’ютерному контент-аналізу, який поступово перетворює контент-аналіз з наукового методу в сучасну технологію, яка знаходить повсюдне масове застосування. Однією з технологій, яка має в основі контент-аналіз, є Text Mining. Про її можливості та застосування також ведеться мова в роботі. Дослідження може прислужитися викладачам, науковцям, політикам, аспірантам, студентам, усім, хто цікавиться проблемами і методами аналізу текстів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15969
ISBN: 966-7643-77-8
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuskiv-KA history.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.