Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15953
Назва: Перспективи розвитку туристичного співробітництва прикордонних громад Волинської області
Автори: Карпюк, Зоя Костянтинівна
Чижевська, Лариса Тарасівна
Качаровський, Роман Євгенович
Антипюк, Олена Володимирівна
Karpiuk, Zoia K.
Chyzhevska, Larysa T.
Kacharovskyi, Roman Ye.
Antypiuk, Olena V.
Бібліографічний опис: Карпюк З. К. Перспективи розвитку туристичного співробітництва прикордонних громад Волинської області / З. К. Карпюк, Л. Т. Чижевська, Р. Є. Качаровський, О. В. Антипюк // Туризм, географія, краєзнавство: актуальні проблеми теорії і практики : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 16-17 травня 2019 р.). – Тернопіль : Редакційно-видавничий відділ Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, 2019. – C. 41-50.
Дата публікації: 16-тра-2019
Дата внесення: 24-тра-2019
Видавництво: Тернопільський національний університет імені Володимира Гнатюка
Теми: Волинська область
обєднані територіальні громади
туристичне співробітництво
туризм
прикордонні території
туристичні обєкти
туристична інфраструктура
Короткий огляд (реферат): Волинська область, що знаходиться на крайньому північному заході України і межує на заході з Польщею, на півночі – з Білоруссю, належить до прикордонних територій, для яких визначальним чинником є наявність державного кордону. Геополітичне і геоекономічне розташування зумовлює можливість використання прикордонними територіями міжрегіонального та транскордонного співробітництва з сусідніми регіонами та країнами. Транскордонне співробітництво – це спільні дії, спрямовані на встановлення і поглиблення економічних, соціальних, наукових, технологічних, екологічних, культурних і інших відносин між територіальними громадами, їх представницькими органами, місцевими органами виконавчої влади України і відповідними суб’єктами і учасниками таких відносин із сусідніх держав у межах компетенції, визначеної їхнім національним законодавством (Закон України «Про транскордонне співробітництво (№ 1861–IV від 24.06.2004 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15953
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конференція Тернопіль-Чижевській.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.