Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15843
Назва: Українська мова за професійним спрямуванням
Автори: Нестерчук, Оксана Григорівна
Nesterchuk, Oksana H.
Бібліографічний опис: Нестерчук О. Г. Українська мова за професійним спрямуванням : навчально-методичні матеріали для студентів спеціальностей "Комп’ютерні науки та інформаційні технології", "Інформатика", "Прикладна математика", "Математика" / О. Г. Нестерчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет філології та журналістики, Кафедра історії та культури української мови. - Луцьк, 2018. - 57 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 23-кві-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: норми української мови
стилі мови
ділові папери
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали репрезентують комплексне вивчення дисципліни за матеріалами практичних занять. Запропоновано систему впрв, що забезпечують оволодіння нормами української мови, всіма стильовими тонкощами та формують у студентів уміння послуговуватися ними в діловій сфері. Спеціальні вправи розвиватимуть навички укладання документів із дотриманням етикету ділового спілкування. Уміщено термінологічний словник із зразками документів та літературу до курсу. Видання призначене для студентів факультету інформаційних систем, фізики та математики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15843
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.