Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15823
Назва: Реставрація і консервація об’єктів історико-культурної спадщини
Автори: Дмитренко, Алла Адамівна
Dmytrenko, Alla A.
Бібліографічний опис: Дмитренко А. А. Реставрація і консервація об’єктів історико-культурної спадщини : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 0201 «Культура», напряму підготовки 6.020103 «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» / А. А. Дмитренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2019. - 34 с.
Дата публікації: лют-2019
Дата внесення: 5-кві-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: реставрація
консервація
реставраційна діяльність
культурна спадщина
наукова реставрація
реставраційний процес
профілактика руйнувань об’єктів культурної спадщини
етика консерватора-реставратора
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Реставрація і консервація об’єктів історико-культурної спадщини» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на оволодіння студентами знаннями про особливості реставрації і консервації предметів різних груп зберігання. Мета навчальної дисципліни: формування у студентів системи знань та цілісного уявлення про основні етапи розвитку та формування методики наукової консервації та реставрації об’єктів історико-культурної спадщини; бережного ставлення до культурної спадщини. При вивченні курсу «Реставрація і консервація об’єктів історико-культурної спадщини» у студентів формуються наступні компетентності: загальнокультурні, інформаційні, інтелектуальні, комунікативні, соціальні, предметні; здатність до вирішення проблем, пов’язаних із збереженням об’єктів історико-культурної спадщини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15823
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Restavr_konservats_obiektiv.pdf719,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.