Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15822
Назва: Інформаційний менеджмент
Автори: Герасимчук, Олена Борисівна
Herasymchuk, Olena B.
Бібліографічний опис: Герасимчук О. Б. Інформаційний менеджмент : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра, спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньої програми «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм» / О. Б. Герасимчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2019. - 13 с.
Дата публікації: лют-2019
Дата внесення: 5-кві-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: властивості інформації
інформаційний менеджмент
інформаційні потреби
інформаційні системи і технології
інформаційний ресурс
інформаційний ринок та простір
інформаційна безпека
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Інформаційний менеджмент» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і спрямована на ознайомлення студентів з методами та програмними засобами збереження та перетворення інформації, вивчення теоретичних основ, методології та практики інформаційного менеджменту як нової системи управління інформаційними ресурсами; вивчення та аналіз теорії і практики вітчизняної системи документаційного забезпечення управління в Україні, розгляд становлення та розвитку концепції інформаційного менеджменту, що склалася на основі вітчизняного та зарубіжного досвіду; ознайомлення студентів з сучасними автоматизованими системами управління документацією в організаціях; розвиток у студентів глибокого розуміння гуманітарних основ інформаційного менеджменту, його специфіки, правових, економічних, технологічних аспектів, тенденцій розвитку в сьогоденні і майбутньому; навчання практиці роботи в сфері управління інформацією на основі використання нових інформаційних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15822
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасимчук О. Б. Інформаційний менеджмент.doc2,82 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.