Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15803
Назва: Захист трудових прав сурогатної матері
Автори: Самчук-Колодяжна, Зінаїда Федорівна
Коренга, Юлія Володимирівна
Samchuk-Kolodiazhna, Zinaida F.
Korenha, Yuliia V.
Бібліографічний опис: Самчук-Колодяжна З. Ф., Корега Ю. В. Захист трудових прав сурогатної матері // Актуальні питання реформування правової системи України (трудове право та право соціального захисту) : зб. наук. ст. за матеріалами ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 трав. 2012, м. Луцьк / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Юрид. ф-т ; [редкол.: І. Я. Коцан та ін.]. – Луцьк : Волин. обл. друк., 2012. - С. 50-52.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 28-бер-2019
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): З кожним роком сурогатне материнство набуває все більшого поширення у нашій державі, в зв’язку з чим виникає безліч питань викликаних прогалинами у правовому регулюванні відносин між подружжям та сурогатною матір’ю. трудове законодавство все ж таки виходить з принципу надання гарантій жінкам у зв'язку з материнством та виконанням сімейних обов'язків. Сьогодні жінки складають більше половини населення України, і наша держава повинна зробити все можливе для поліпшення їх становища у суспільстві. З цією метою необхідно розробити більш гнучку і оптимальну систему правового захисту жінок при працевлаштуванні та прийнятті на роботу, підвищити конкурентоспроможність жіночої робочої сили. Першочерговим завданням українського законодавця повинно стати створення умов, за якихжіноча праця на підприємствах, в установах і організаціях була б економічно вигідною і жінці, і роботодавцеві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15803
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
викладацька_конференція_2012.PDF292,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.