Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15799
Назва: Документознавство
Автори: Качковська, Леся Ростиславівна
Kachkovska, Lesya R.
Бібліографічний опис: Качковська Л. Р. Документознавство : програма навчальної дисципліни підготовки освітнього ступеня бакалавр галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" освітньої програми "Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність" / Л. Р. Качковська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 32 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 27-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: документознавство
документ
види документів
способи документування
реквізити документу
системи документації офіційного походження
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Документознавство» складена відповідно до освітньої професійної програми підготовки бакалаврів «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Метою навчального курсу являється вивчення документу та систем документації в їхньому історичному розвиткові, теоретичних і практичних проблем створення документної інформації установ будь-якої організаційно-правової форми. В процесі досягнення мети вирішуються наступні завдання: показати взаємозв’язок інформації та документу; послідкувати еволюцію документу як носія інформації, розвиток способів документування і матеріалів для фіксації інформації; проаналізувати процес формування та розвиток систем документування; виявити та показати тенденції уніфікації і стандартизації як окремих форм документів, так і систем документації в цілому; ознайомити з сучасними вимогами до документів; набути навики аналізу документу; проектування уніфікованих форм документів, систем документації та інформаційно-документної системи установ в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15799
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Качковська Л. Р. Програма Документознавство 2018.pdf866,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.